Siri

Siri  

Hoi ik ben Siri,

Ik ben 10 jaar oud en de moeder van Eva en Abel. Ik ben soms een kleine tiran, maar kan ook erg knuffelig zijn. Let wel, ik wil niet graag opgepakt worden. Dan blaas ik, en kan ik mijn nagels uitsteken.

Maar ik draai wel graag om je voeten en wil heel graag geaaid worden op mijn koppie, rond mijn oren, kaak en een massage over mijn rug ben ik ook niet afkerig van.

Ik ben gek op de dieet brokjes van Abel, en krijg er vaak ook wel een paar als Abel haar voer krijgt. Omdat ik de slankste in huis ben, mag ik wat vaker extraatjes dan mijn dochters. Soms dan zit ik op de wasmachine te mekkeren, terwijl ik nog wel eten heb. Dan wil ik graag een snoepje of brokjes van Abel. Soms krijg ik dat, soms niet.

Ik speel graag met touwtjes en harde oranje balletjes.

Als ik boos ben, dan doe ik graag een jacht ronde door het huis, waarbij ik Eva en Abel achterna zit en ze ook graag wat klappen verkoop. Het liefste zodat ik een bosje haar zie vliegen. Eigenlijk is het raar, want meestal ben ik degene die met de krassen blijft zitten, want ze slaan me ook altijd terug. Ik heb dus vaak een krab tussen ogen en oren, en op mijn neus, terwijl de anderen meestal alleen wat haar verliezen. Ik ben graag bij je in de buurt, en soms kan ik je gek maken met het om je voeten heen lopen.

Ik ben erg op mijn privacy grenzen. Dat betekend dat ik niet opgepakt wil worden, want dan word ik heel boos. Dan gebruik ik mijn nagels en als het moet mijn tanden. Met spelen kan ik soms ook wat enthousiast doen. dus let op je vingers..

Ik eet meestal op de wasmachine, maar vind het niet leuk om te eten als er lawaai is. 

Ik heb een rood riempje in de tuin.

Als het brandalarm afgaat, of een ander alarm, dan wordt ik heel onrustig. Verder ben ik ook bang voor de stofzuiger en straaljagers die laag over komen.

ben je me kwijt, dan lig ik onder het grote bed, of onder de sprei in de logeerkamer, hoewel ik 's nachts ook graag bovenop de servieskast wil slapen.

Als je weg bent geweest zit ik vaak bij het raampje van de hal op je te wachten. Soms probeer ik dan naar buiten te komen, maar nooit met geweld, dus baasje duwt me meestal gewoon aan de kant, en dan ga ik wel opzij.

Please publish modules in offcanvas position.