Abeltje

  

Hoi ik ben Abeltje. Ze dachten dat ik een jongetje was toen ik geboren werd, maar de dierenarts vond me een mooi meisje! Ik luisterde wel al goed naar mijn naam, dus die mocht ik houden.
Ik ben nu 9 jaar, dochter van Siri en zus van Eva.

Ik ben de grootste van ons drieen, daarom moet ik dieetvoer eten, om wat af te slanken. Het helpt, ik ben al 900 gram lichter geworden. Meestal ben ik niet zo geinteresseerd in eten, en kom ik niet eens als je natvoer hebt, of droogvoer gaat pakken. Maar soms heb ik het opeens in mijn hoofd en ben ik bang dat ik nooit meer eten krijg, en schrok ik alles achter elkaar op. Doe ik dat een paar dagen, is het fijn als je mijn eten wat verdeeld en ik twee of drie keer een beetje krijg..

Ik ben gek op mijn oranje wuppie. Die ligt normaal vast achter het glas van de servieskast. Ik word heel verdrietig als ik hem niet kan vinden. Maar ben ook heel goed in het kwijtraken, vooral als Eva er met mijn speelgoed vandoor gaat, vinden we hem nog wel eens onder het bad, of in de treningskamer onder de kast, of onder de bank. Daarom vind ik het fijn als je hem voor me opruimt als ik niet meer geinterresseerd ben in mijn wuppie. Ik kan er trouwens heel goed mee apporteren, en vind het fantastisch als je hem voor me de gang in gooit, dan ren ik er achteraan, en vaak breng ik hem dan bij je terug, en mag je hem weer gooien. 

Ik heb het etensbakje in de keuken, zodat de anderen me niet lastig vallen tijdens het eten. Mijn bakje staat strak afgesteld, zodat mijn moeder mijn eten niet kan stelen.

ik heb een zwart bandje als ik naar buiten ga.

Als ik bang ben, probeer ik vaak onder het bed te komen, maar mijn moeder wil dan ook nog wel eens bang zijn en knalt me dan er weer onderuit als ze er al ligt. Dan blijf ik of naast het bed zitten, of ik probeer onder het bad te komen. In principe kan ik ook weer gewoon zelf onder het bad vandaan komen, al vergeet ik dat heel af en toe.

Ik ben super bang voor de stofzuiger en de waterslang buiten.

Please publish modules in offcanvas position.