keuken

Kruidenkastje is links boven in de hoek, olie en meel staat onder in de hoek, thee etc rechts in de hoek, gebruik wat je nodig hebt, ook van de andere kruidenierswaren. Maak je het op, even doorgeven.. 

Aanrechtblad is van hout, dus je kan er geen pannen op zetten, gebruik daarvoor het metalen rek dat er ligt (op de koelkast) of onderzetters. Hout heeft wat meer zorg nodig dan een metalen aanrecht, dus als er water op komt of andere dingen, meteen doekje erover heen, dan is er niets aan de hand. Blijft het liggen, kan het kringen geven.

In het kastje on der het aanrecht staat het recycle-centrum en hier ligt het afwasmiddel.
Grote bak is papier (legen in container voor het huis), bak links achter is plastic (Grote gele zak voor plastic hangt in de achterste berging) en links voor is restafval (Legen in vuilnisbak voor het huis, op vrijdag komt de gemeentereiniging)
Restafval, hier passen supermarktzakken in, of de witte zakken uit het kastje naast de koelkast. Vuilnisbak buiten, let op hier mogen alleen RAUMA kommune zakken in, die liggen in de achterste berging.

De lampjes boven het aanrecht gaan aan naast de deur, soms is de verbinding in de hoek wat los en moet je eraan rommelen om de lampen verder aan te krijgen. Een aantal lampjes doet het niet, omdat het nu zo licht is, laten we het even zo, en vernieuwen we ze allemaal voor de winter.

Elektrisch fornuis Blijft lang warm. Schoonmaken gewoon met sopdoekje. Er ligt een schrapertje in de pot naast het fornuis als je hem anders niet meer schoon krijgt.

Combi oven-magnetron (op de koelkast), warmt snel op. De ronde ovenschalen uit de servieskast in de kamer passen goed op de draaiplaat. Voor kleine dingen die minder dan 25 minuten in de oven moeten is deze het makkelijkste en snelste opgewarmd.

mixer, keukenmachine, wafelijzer (ca 1 ½ min per wafel), toaster, frituur, broodmachine, staafmixer, staan in de bovenkastjes op verschillende plaatsen.

In de vriezer is de middelste la vrij, en in de kast boven de wasbak en afwasmachine is ook ruimte vrijgemaakt. 

Afwasmachine heeft geen bijzondere gebruiksaanwijzing, wij zetten hem meestal op 65 graden. tabletten in de bakjes boven het oud papier.

Please publish modules in offcanvas position.