Rond het huis

Voor het huis staat de grasmaaier en de fietsen. Sleutels hangen aan het sleutelrekje binnen.

Grasmaaier, eerst de benzine leiding opendraaien, daarna stang inhouden met de ene hand, met de andere aan het touwtje trekken (naar je toe)De ene stang is aan/uit, de andere is de bekrachtiging, dan hoef je hem niet zo hard te duwen. 
Wij doen altijd aan bioklip, met andere woorden, het geknipte gras valt in het gras, en hoeft niet opgeruimd te worden. Nieuwe benzine staat in groene kan in de achterste berging.

Vuilnis wordt elke week op vrijdag opgehaald, dan moet de zak onder de blauwe hoes staan, (doe je hem los, dan eten katten/meeuwen/kraaien de zak kapot en heb je veel opruim werk...)
Nieuwe vuilniszakken liggen in de berging.

Verder rond het huis met de klok mee. ZIj kant ligt de ladder, heb je in principe niet nodig.. 

Achter het huis, setje met bankje en twee stoelen, kussen liggen in de kist. 

Gasgril met gasfles. Verdeler op de gasfles open zetten, knoppen op de gril opendraaien en succes ermee, graag na het grillen even schoonmaken met borstel ding wat aan de gril hangt.

 

Als het gas op is, kan je op de camping verderop een nieuwe fles kopen. Maar hij is net nieuw.

waterslang, er zit heel veel druk op het water, dus de slang kan niet continue aan staan, en moet geleegd worden nadat de kraan is uitgedaan.

De parasol staat of buiten, of in de achterste berging.

Droogmolen

Het zou fijn zijn als jullie de border voor de ramen van de woonkamer soms kunnen harken, dat hij wat onkruid vrij blijft. We hebben er net heel veel werk in gestopt om hem zo te krijgen.

Please publish modules in offcanvas position.